Nieuwe inschrijvingen + ledenstop

Beste ouders en leden,

Wij hebben een belangrijke mededeling voor u indien u nog een zoon heeft die graag lid zou worden bij scouts Jan Breydel.

Het is namelijk zo dat het ledenaantal van onze takken de laatste jaren in stijgende lijn blijft, terwijl onze leidingsvooraad niet mee groeit. Om kwaliteitsvolle vergaderingen te kunnen blijven garanderen moeten we erop toezien niet te veel leden in te schrijven. Daarom hebben we dit jaar een ledenstop voorzien op 17 leden per geboortejaar (Wie al lid is mag uiteraard lid blijven smile-emoticon ).

We willen wel alle broers van huidige leden (ook bij Gidsen Sint Katrien) & kinderen van oud-leiding de kans geven om zich van een plaatsje te verzekeren. Broers van huidige leden krijgen de kans om zich in te schrijven tussen 1 september en 13 september met de overgang. Daarna gaan de inschrijvingen gewoon verder, maar kunnen ook andere leden erbij komen.

Op 1 september komt er op de site en op de facebookpagina een link vrij met een inschrijvingsformulier. Je moet dit formulier gewoon invullen en wachten op bevestiging.

Bij gidsen Sint Katrien hebben ze dezelfde regeling, zussen van leden en kinderen van oud scouts kunnen zich hier ook vroeger inschrijven tussen 1 en 13 september. Daarna zijn de inschrijvingen open voor iedereen. Het enige verschil is dat zij 25 leden voor de geboortejaren 2007,2008 en 2009 inschrijven.

Vriendelijke groeten,

Groepsleiding Jan Breydel.