Opendeurdag & BBQ

Datum: 
15/09/2018 - 14:00

Het is weer tijd voor de jaarlijkse opendeurdag van Scouts Jan Breydel en Gidsen Sint-Katrien! Dit is de geschikte moment om eens een kijkje te komen nemen in onze scoutslokalen. We maken er net als elk jaar weer een leuke namiddag van!

Kom genieten van onze heerlijke BARBEQUE! Voor iedereen wel iets vanaf 17U. Geef de barbecue-skills van onze leiding een kans en schrijf je hier in -> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIakyXtVRGJoFDVv50smwcNn2Z4yyHEhj4mwYQq6AVYTlXRA/viewform

Ook doen we dit jaar weer een KUBB-TORNOOI! Vorm een team van max. 6 personen en maak kans op een van onze mooie prijzen! Het Kubb-tornooi start om 15U. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar opendeurdag@gidsensintkatrien.be. Vergeet zeker je ploegnaam niet te vermelden! 

Anders dan andere jaren kunnen NIEUWE LEDEN niet worden ingeschreven tijdens de opendeurdag. Wel staat onze leidingsploeg met veel enthousiasme klaar om je alle informatie te bezorgen!

Verder bieden we nog superleuke spelletjes, een mega cool springkasteel, een hindernissenparcours,… zeker de moeite waard om eens te komen kijken dus!